Resultater og bilder

Rifle

NM rifle.jpg

Norgesmester i Løpende elg ble Even Nordsveen fra Løiten JFF. Han mottok også HM Kongens pokal. Han vant i tillegg Sportingklasse A, vant Lagsskyting for Løiten JFF og var på Hedmark sitt lag som fikk tredjeplass for fylkeslag.
Andre plass gikk til junioren Alexander Løfblad fra Beitstad JSK som klatret fire plasser ved å skyte fullt hus i finalen. Alexander ble beste junior, fikk tredjeplass i lagskyting for Beitstad JFF og vant Fylkeslagsskyting for Nord-Trøndelag.
Tredje plassen i NM gikk til Tor Egil Mauseth fra Løiten JFF. Han fikk også tredjeplass i Sportingklasse A, vant lagsskyting med Løiten JFF og fikk tredjeplass for Hedmark i Fylkeslagsskyting.
Artikkel kan leses på njff: https://jaktogfiske.njff.no/jakt/2021/07/norgesmester-i-elgskyting-even-nordsveen-fra-loiten-jff?fbclid=IwAR2F6UZyorttMjI1nRQlP0cRpXKSYORk8bXCUibn-Y9dUYDsGOZK8p91gAI

Hagle

NM vinner jegertrap.jpg

Etter å ha fullført finaleserien med 98 poeng mottok den nybakte norgesmesteren i jegertrap kongepokal. Han er andre junior som tar kongepokal i en haglegren.
Flere detaljer rundt den spennende konkurransen finnes på: https://jaktogfiske.njff.no/jakt/2021/07/norgesmester-jegertrap-2021-martin-rosaker-18

Lagskyting hagle.jpg

Det var andrelaget til Steinkjer, Steinkjer JFF 2, som gikk tok prisen for beste lag. Laget besto av Jo Terje Sagmo, Jonny Meier og Ola Hegge, mens A-laget endte på 3. plass fordi en av lagkameratene allerede hadde reist på ferie til Senja, så mindre spennende omskytingen mot besto av tre mot to skyttere. – Tredje- eller andreplass, det er ikke så farlig, gliser Meier og legger til at den lille klubben Steinkjer har bygd opp et godt skyttermiljø den siste tiden.

IMG_1687.JPG

Premiepall Kl A

1. plass  John-Ole Elseth Nordskog, Eidanger JFL

2. plass Thom Nalum, Brunlanes JFF

3. plass Øyvind Skoglund, Kroken JFF

Norgesmester i Leirduesti.

Knut Olav Gjerstad, Løiten JFF

NM leirduesti er slutt. Verdig vinner ble Knut Olav Gjerstad med 96 treff etter en feilfri runde i dag. Feilfri også i omskytingen mot John Ole Nordskog. Jostein Nesland kapret siste plassen på pallen. Vi gratulerer.

Øvrige resultater finner dere på leirdue.net